Fashion 2010- Future Warrior-kvinnens mote-trend!+delta i konken min om å vinne kjole sponset av prompartydress.com

Feuuuh da var overskriften ferdig....utrolig lang overskrift, men må jo informere dere om det viktigste via overskriften:)

Den militære moten har vært ganske stor nå for tiden. Og gjett hva? Dagens mote tips har definitivt noe med dette å gjøre!
Gamle krigsherrer og konger har stormet fantasien i moteverdenen, og elementer av militære historie har vært  med i et moderne - ofte futuristisk - vri.
Et litt villere, litt mer voldsom, gir militære antikke sivilisasjoner og deres krigere til livet på denne 2010 mote trenden!

Future Warrior

Warrior fashion
Future Warrior-hva er det?
Den gamle verden er i sentrum for denne utviklingen - fra det gamle Roma, til Egypt, til Celtic kriger kvinnen. Å bringe se inn i 2010 er de historiske elementene modernisert eller blandet med futuristisk vendinger.

Elementer i fremtidens "Warrior" trenden
? Metal plating
? tunikaer, spesielt i skinn
? kjede-lenke inspirert detaljering

Dette er ikke den slags trend hvor reglene bør legges ned, det er åpent for tolkning og rik med mulighet. Det er ikke ment å bli tatt altfor bokstavelig heller, og fungerer best når et antrekk gir inntrykk av noen underliggende brennende.
Så igjen ingen strenge regler, men noen tips:

?Vær kreativ, bli trygge, slites det med overbevisning.
? Bland noen av elementene som er nevnt ovenfor i mer glamorøse brikker. Paljetter som et perfekt eksempel kan gi et blikk som moderne blandet med metall.
? Bland ultrafeminint med tøffe warrioress(krigerinne). For eksempel myk, flytende stoff mot skarpe metal plating.
? Invester i tilbehør som vil gi noen outfit en kriger kant, som nye gladiator sandaler, smykker basert på gamle kulturer.

? Se til tribal mote trend for inspirasjon. Men husk at i 2010, krigeren trenden er mer Mørk og skarp enn lyse kaftan.    ? Hvis du bruker krigerens inspirerte klær under kaldere Høst / vinteren er det anbelfalt sammen med revet tights for en "edgy" look.
? Hvis du er iført en tribal brikke som er bare en topp og ikke en hel kjole eller antrekk, anbefalles korte shorts eller gutte shorts. Spesielt godt her vil være å ha dem med kaki farget shorts.

Her er bilder som du kan bruke som inspirasjon for denne looken:

New dark age: fashion inspiration galleryNew dark age: fashion inspiration gallery

Hva synes du?
Likte du tipset?

Vil du bli med i min konkurranse, sponset av www.prompartydress.com
Trykk enten på "konkurranse"knappen under headeren eller >HER<

2 kommentarer

mflickr

03.02.2010 kl.21:53

Kjempefin blogg du har! ;)

STEM HOT OR NOT PÅ BLOGGEN MIN ! :D

thea reksten aune

03.02.2010 kl.22:07

spørsmplsrunde på bloggen, koselig om du stiller spørsmål ^^

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits