Dette må ALLE lese-ViS at du bryr deg!

Hei!

Jeg vet at jeg vanlgivis blogger om mote, men dette måtte bare ut!

Den 03.08.07 skjedde det noe av det mest sjokkerende!

17 mnd. gamle Peter Connelly,kjent som "Baby P", døde i Haringey i Nord-London 03.08.07, p.g.a. lang tids tortur og mishandling, av stefar,mor og steonkel.
Peter ble funnet død i en blodflekkete seng, dynket i blod og avføring, Han hadde rundt 50SKADER på kroppen og han var bare 2 år!
 Dette var skader som inkluderte:
- Et stort antall blåmerker/sår/kutt fordelt over hele kroppen.
- 8 brukne ribbein.
- Brukket rygg.
- Venstre øre var halvveis revet av.
- En fingertupp var skåret av, og det manglet enkelte negler på både fingre og tær.
- En tann var slått ut.
- Store skader i munnen.
- En nakkeskade som man antar førte til døden

Da gjerningsmennene, "mor" Tracey Connelly (28), hennes kjæreste Steven Barker (33) og hans bror Jason Owen (37), ble stillet for retten, fikk retten høre om hvordan Peter ble brukt som en punchball, han ble daglig slått, bitt og sparket. Stefaren lærte opp sin hund til å angripe Peter, han ble kastet opp i luften uten at noen tok ham imot. Han ble løftet opp etter halsen. Stefaren trakk ut negler på hender og føtter ved hjelp av tang, som en slags form for tortur. Han knakk Peters ryggrad, som førte til en skade som blir beskrevet av rettsmedisiner i rettssaken som "en skade så voldsom at man kunne antatt at den var en følge av en bilulykke". Denne skaden førte til at Peter ble lam fra livet og ned.
Peter ble ofte forlatt i sengen på rommet sitt, ensom og i store smerter, hele dagen, uten at noen tok ham opp, uten at noen skiftet på ham eller trøstet ham. Hans mor løftet ikke en finger for å hjelpe ham eller beskytte ham.
Peter døde alene og i store smerter den 03.08.07.
Peter var et barn som var under tett oppfølging fra barneverntjenesten. I et tidsrom på ca. 8 mnd. ble han tilsett tilsammen ca. 60 ganger av sosialarbeidere, helsepersonell, leger og til og med politiet, noe som vil tilsvare omtrent 3-4 tilsyn pr. uke. Likevel over så de alle skadene som senere kostet ham det korte livet!

Moren, Tracey Connelly, manipulerte dem og skjulte skadene, slik at de ikke oppdaget noe galt.
Da sosialarbeider Maria Ward (39) besøkte gutten hjemme 4 dager før han døde, hadde han flere brukne ribbein, blåmerker og sår, bandasjert finger og muligens også brukket rygg. Dette ble ikke oppdaget! Moren hadde nemlig tatt og smurt sjokolade rundt munnen til stakkaren slik at Maria ikke skulle merke skadene.

Da lege Sabah Al-Zayyat undersøkte gutten 2 dager før han døde, oppdaget heller ikke hun noe! Noe som gjør meg utrolig sur! Hvordan er det mulig å overse skader????Jeg skjønner om det er bittesmå (eller egentlig ikke), men disse STORE 50 SKADENE er bare helt umulig! Hva skjulte moren munnen og hodet hans med denne gangen?! Han kunne vel knapt gå! Hvorfor vil noen gjøre noe slikt? Jeg forstår dette ikke! Slike DYR (åh dette var egentlig en fornærmelse mot dyr sry) fortjener ikke BARN!

VIS AT DU BRYR DEG!
Støtt denne gruppen på facebook hvor du viser at du NEKTER at noe slikt skal skje med noen andre!
Dette vil ikke få livet til den søte og uskyldige gutten tilbake :'( men DU kan være med å hjelpe til at dette ikke skal skje med noen igjen! Eller noe annet grusomt!
Stefar, mor og steonkel ble dømt til  12, 5 og 3 års fengselsstraff, som et minimum av hva de må sone. Ingen av de tre gjerningsmennene ble dømt for drap, da det i rettssaken ikke kunne avgjøres hvem av de som ga Peter det siste, dødelige slaget. Stefar ble også dømt for å ha voldtatt Peter!

Jeg synes ikke at dette i det hele tatt er i nærheten av nok straff, IKKE engang livstid er nok!
SLIKE mennesker fortjener ikke BARN!

baby pR.I.P Little Angel!


Hva mener du om denne saken?

6 kommentarer

Silje Lien - Designbloggen

14.02.2010 kl.12:37

Hei! Håper søndagen din blir fin ♥

afashionvictim

14.02.2010 kl.14:39

Silje:

takk!

DEA

14.02.2010 kl.21:18

HUFF, STAKKARS BABY P! Jeg synes IKKE det var nok fengselstid for "moren", steonkelen og stefarem fikk. De skulle fått lidd samme skjebne som den lille engelen baby P :(! Bra at du tar opp slike temaer :)

afashionvictim

14.02.2010 kl.22:52

DEA:

ja, enig! Men den beste straffen for slike mennesker er at de må leve med det hver dag og våkne opp og tenkte på det fæle de har gjort!

15.02.2010 kl.08:15

Oi nå begynte jeg å gråte jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan gjøre noe sånt med sitt eget barn.

Gud har gitt dem barn og de utnytter det. Det er mange som prøver og få barn , men aldri får det. Hadde jeg hvert moren hadde jeg tydelig sagt i fra at jeg ikke kunne beholde han. Jeg har hørt masse forferdelig, men dette var det verste.

Jeg skal selv innrømme at jeg ble mobbet, slått og voldtatt, men dette var rett og slett forferdelig.

Det er så trist at gutten bare var 2 år gammel hadde han vært eldre kanskje kunne han skaffet hjelp selv slik som jeg gjorde. Men INGEN fortjener dette.

afashionvictim

15.02.2010 kl.15:09

Anonym:

Dette som har skjedd med deg og andre er forferdelig. Er utrolig glad for å høre at du har det bedre nå!

Det som er er at disse idiotiske psykopatene ikke greier å si ifra!

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits