Er man overfladisk ved å ikke velge å skrive om sitt private liv i bloggen?


Hei!

Som mange av dere vet så blogger jo jeg om mote. Og tidligere idag så var det en annen jente som blogger om mote fått kommentarer om at hun var overfladisk bare fordi hun blogget bare om mote. "Hva med Haiti?" sa de.
Vet dere hva? Først og fremst jeg selv blogger også om mote, skal det bety at jeg ikke bryr meg om alt annet som skjer i verden? Og at jeg ikke bryr meg? Poenget med min blogging er å gi andre tips osv. Men hallo folkens via bloggingen så kommer dere jo aldri til å vite "den ekte meg". Og mange blogger bl.a. jeg blogger ikke om min private liv. Som dere sikkert skjønner ved å høre ordet "privatliv" så skal det jo ikke angå alle andre, right?
Anyways jeg selv bryr meg utrolig mye om de forferdelige tingene som skjer rundt omkring i verden, men hva skal jeg gjøre? Jeg kan jo ikke hjelpe dem? Noe jeg kunne ønske jeg kunne! Ja, man kan betale 200kr! Men det tipper jeg alle vet. (
Jeg synes ALLE der ute skal blogge om akkurat det de vil! Jeg mener hvorfor skal folk rote opp i fremmedes private liv? Det er derfor det kalles "privat liv" Jeg selv blogger om mote, men det betyr jo ingenting om hvordan man ellers er. Det betyr jo ikke at man er overfladisk, at man aldri bryr seg om de viktigere tingene i verden!
Det jeg synes er kjipt er at mange folk blogger om sin private liv og da kan folk vite litt for mye, hvis du skjønner. (det skal være et fritt valg) 
Det er vår egen blogg, dine innlegg! take it or leave it . Man burde jo ikke si til folk hva de absolutt må skrive om.
Og en ting til ang. Haiti, hva skal man egentlig gjøre?  Vi burde først og fremst hjelpe våre egne folk i Norge (de fattige) og deretter hjelpe andre. Jeg sier ikke at barna og familier i Haiti ikke trenger hjelpen mer. MEN det føles som om folk bare bryr seg om dette her når noe utrolig stort skjer! Forventer folk liksom at det alltid må skje så ille ting før de innser hva som skjer i den virkelige verden hver dag, men bare av små doser??!

Og et lite spørsmål til:
De som skriver slike kommentarer, har de selv skrevet om Haiti eller andre slike ting?

6 kommentarer

Zainab

17.02.2010 kl.20:50

Hei :-D

Jeg er fullstendig enig i det du sier. ALLE blogger om det de liker kanskje få frem noe?

Meningen med blogging er jo at du skal skrive om det du vil.

Du kan aldri vite hvordan en person gjennom blogg.

Jeg ser hverdag folk som ikke får støtte selvom om de er fattige, men Norge har jo råd til å sende penger til andre land?

Jeg sier heller ikke at jeg ikke bryr meg om Haiti og slik det er faktisk veldig trist at det har skjedd, men vi kan jo ikke hjelpe mer enn å gi 200 kr?

afashionvictim

17.02.2010 kl.21:27

Zainab:

Ja, helt enig!

Og det som er teit er at folk bare bryr seg når det skjer noe stort. Det skjer egenbtlig akkurat det samme hver dag bare i mindre doser som sagt.

Og hvor lenge bryr man seG? 2 uker? 1 mnd max?

Zainab

18.02.2010 kl.12:25

Ja, det er hverdag slike hendelser, men media gir alltid mest oppmerksomhet til en sak.

Slik som den gangen da Madeleine forsvant og det kom utover hele verden, men hverdag så er det faktisk mange barn som blir kidnappet.

afashionvictim

18.02.2010 kl.14:16

Zainab:

ja, ikke sant? Helt enig med deg !

Sigrid <3

21.02.2010 kl.22:17

Jeg synes at du burde få velge selv hva du vil blogge om. Alle bloggene kan jo ikke være like og blogge om det samme! Hvis du har en hverdagsblogg, og blogger og alt og ingenting, så kan du gjerne ligge inn et par innlegg om Haiti, men du har jo en MOTE-blogg! Folk kommer jo inn her og forventer å lese om mote, så da skjønner jeg ikke hvorfor de klager over at en mote-blogg skiver om mote. Og man er ikke overfladisk om man skriver om mote, man bare begrenser bloggen til ett emne slik at man kan ha et privatliv.. Litt langt svar, men måtte bare si min mening.

afashionvictim

21.02.2010 kl.22:19

Sigrid:

Helt enig! Utrolig glad du sier din mening, er akkurat slik jeg og skriver lange svar:D Men vil få fram alt!

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits