Do you have an celibrity you get fashion inspiration from?


Heyy!


I dag vil jeg snakke om mote inspirasjon. Noen ganger kan det være vanskelig å komme opp med nye klær. I en bransje hvor alt forandrer seg annenhver dag, hvordan holde deg inspirert, uten å kjøpe en helt ny garderobe ukentlig?

Det er mye kreativitet involvert i moten - selv om det er bare i å velge hvordan du bærer noen grunnleggende brikker du har. Akkurat som kunstnere og forfattere ser etter inspirasjon til å holde kreativiteten flytende, fashionista's trenger inspirasjon også!


Det er mange måter å finne mote-inspirasjon, men en enkel måte er å ha en kjendis som inspirasjon.

Du kan sjekke ut hva kjendisen bruker, ta notater om hvordan de bærer ulike elementer, hvilke fargene ser bra ut på dem, osv. Det er en måte å holde stilen din nåværende, mens du lære om mote.

Lyst til å prøve et par høytlivs-bukser, men er ikke sikker på om de vil se rett? La kjendisen som du bruker som inspirasjon gjøre det først, og observer resultater før du kjøper et par selv.

Hvorfor kjendiser? I disse dager har de virkelig forbløffende stylister. Og fordi disse kjente folk betaler en profesjonell å kle dem, og har tilgang til alle de nyeste designer klærne, observere dem er en fin måte å finne ut om de nyeste trendene og biter før de treffer butikkene.


Hvordan du velger et Celebrity Fashion Inspiration ?

Så hvordan går du om å velge en celeb å være din mote inspirasjon for øyeblikket? Her er noen punkter du bør vurdere når du går om å finne den perfekte ett.

Se etter noen som ser ut som deg. I forhold til hårfarge, høyde, etc., se etter noen som du tror ligner deg. Ikke forvent å finne en perfekt klone av deg selv i Hollywood, men finner noen som du kan identifisere deg med.
Finn en celeb med en lignende kropp type. Det er ikke noe must, men virkelig hjelper når det kommer til å finne ut hva slags klær skal se best ut på deg.
Se etter en lignende følelse av personlig stil. En annen bonus. Hvis du finner en celeb som personlige stil ligner din egen, det er en flott måte å få inspirasjon og eksponering til nye brikker som du kanskje liker.

Popular Celebrity Fashion Muses "inspirations"

Her er noen eksempel kjendis mote muser å komme i gang. Dette er bare noen eksempler på kjendiser med store followings - hvis du hater dem alle, kan du finne din egen!


Lauren Conrad
Lauren Conrad
Lauren Conrad er veldig populær blant college-jenter. Stilen hennes er veldig søt. Hun holder seg til en rekke grunnleggende, men alltid ser rent og satt-sammen. Siden hun startet sitt eget klesmerke, Laurens stil har blitt litt mer eksperimentell, og det siste hun har vært rocking halt 'leggings og ultra-høye hæler overalt. Du kan satse på at hun vil alltid være iført de nyeste trendene.


Jennifer Hudson
Jennifer Hudson Fashion


J-Hud er naturlig pen, kjolene hennes passer kroppen godt, og selvsagt har et flott blikk for mote. Fikk du se henne i SATC-film? Fabulous. Jennifer Hudson er et flott eksempel på en kvinne som gjør mote jobber for henne - hun er ikke en slave av trender som ikke vil fungere på kroppen hennes, og alltid kler henne curvy figuren til høyre.


En påminnelse:


En rask liten advarsel på dette: Når du søke inspirasjon i kjendis drakter, alltid legge til din egen vri på utseendet sitt. Det er ikke morsomt å kopiere andres antrekk stykke for stykke, det er som mote plagiat!La kjendis outfits og stiler inspirere deg, men ikke rippe bildet ut av bladet og kjøpe hvert enkelt stykke. Ha tillit til å bære din egen versjon av utseende sitt, og endre det som passer deg.


Hva tror du?

Nå som du vet alt om kjendis mote inspirasjon, vil jeg vite: hvem er din kjendis mote muse? Er det noen kjente jenter som stiler inspirerer deg? La meg vite hva du mener ved å skrive en kommentar!

6 kommentarer

rebekka :)

16.03.2010 kl.19:40

utrolig fin blogg! :D

hva syntes du om haremsbukser? - hot or not?

Linda Ramone ☮

16.03.2010 kl.19:41

Sienna Miller, Claudia Schiffer og Doutzen Kroes inspirerer meg, men jeg kommer aldri til å kle meg i noe jeg ikke føler meg vel i, selv om det er mote.

Ingvild

16.03.2010 kl.20:55

SV: Går bare ann og melde seg på en gang:)

koselig at du meldte deg på.

afashionvictim

17.03.2010 kl.14:59

Linda Ramone:

det er jo bra og som jeg skrev så burde man føle seg vel og være seg selv.

afashionvictim

17.03.2010 kl.14:59

Ingvild:

takk!

afashionvictim

17.03.2010 kl.14:59

rebekka:

fine de!

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits