Sammen gir vi mennesker nytt håp


"
Ett år gamle Oceane hadde et encephalocele ? en sjelden defekt i nervesystemet karakterisert av en sekkeliknende utposing av nervevev gjennom åpninger i hodeskallen.  En liten åpning på bare 1,4 centimeter var roten til hennes problem. Denne åpningen forårsaket at hjernevæsken lakk ut fra hjernen og samlet seg i en stor posedannelse i nakken. Denne hudsekken vokste seg stor og førte til at Oceane fikk et slags deformert ?andre hode"."


Lille Oceane har gått gjennom mye i løpet av sitt unge liv. Hun ble til og med plaget og ertet av andre om utseende hennes! Kan dere tro det? Så patetisk og ufølsomt! Jeg forstår meg ikke på slike mennesker, eller jo, de har tydeligvis ikke gått gjennom noe som ville gitt dem en liten % følelse som alle andre har. Hvordan kan moren ha hatt det? Høre på alt det vonde, og verst av alt være redd for å miste sin datter.

7 mnd etter at hun ble brakt til legen fikk hun endelig muligheten til å operere seg å fjerne sitt "andre hode".

LES MER HER

Folk har plutselig begynt å ikke lenger merke dette, må det alltid store hendelser til for at vi skal hjelpe noen?

Hjelp og gi andre barn et håp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits