Jeg gir bort billetter til Tusenfryd!

Konkurransen er avsluttet og Alexandra stakk av med to billetter til Tusenfryd!

23 kommentarer

Maiken <3

09.07.2010 kl.22:43

åå eg vil ha!! eg har ALDRI vært i tusenfryd men har kjempe lyst dit!! også har eg ikkje råd til å reise heller :-( har så lyst på tur til ein fornøyelsespark sammen med min kjære :-) så håper eg vinner :-)

jannesageen

09.07.2010 kl.23:08

Kommer egentlig ikke på noe som gjør at jeg fortjener det bedre enn andre, Men for å komme med en grunn; jeg har ikke en dritt å gjøre i sommer, og vil ta med kjæresten på tusenfryd, siden han bor på verdens mest tragiske plass "Å", og vil ta han med ut i verden, og for å begynne forsiktig passer tusenfryd perkekt :-)

Elin Maria Skaugen

10.07.2010 kl.01:21

Tja, kommer ikke på noen grunn EGENTLIG. Eller jo, vi skulle dra til tusenfryd med klassen i slutten av syvende (nå i år altså), og det har læreren min sagt i over 3 år, og plutselig så kunne vi ikke likevel. Alle ble veldig skuffet, og besteveninnen min som aldri har vært på tusenfryd før, begynte nesten å gråte (!!!).

Men, jaja. Gratulerer til den som vinner ( :

-Kristin-

10.07.2010 kl.15:34

Hei, jeg og min venninne har akkurat kranglet! Det er min BESTE venninne jeg krangler med! Jeg bare er så opprørt å lei meg for at akkuratt VI skulle krangle! Hun har støttet meg HVER eneste gang jeg har vær lei meg! Jeg ha gjort det samme for hun! Å da vil jeg årdne opp med hun å spørre om vi fortsatt kan være bestevenner (som jeg vet hun sier ja til siden vi alltid har vært så glad i hverandre) Og derfor vil jeg så vinne de billettene så vi to kan reise til Tusenfryd å ha det gøy å kose oss en heel dag <3 Klem fra Kristin <3

Thea

10.07.2010 kl.19:40

Jeg er med, fordi meg og noen venner skal på tusenfryd en gang i løpet av sommeren, og da hadde det vært kjekt med billetter!

Jannike

10.07.2010 kl.21:57

Jeg melder meg på denne konkurransen, fordi jeg vil overraske en kompis med å dra til tusenfryd i sommer! Siden det er en stund siden vi har vært sammen, så vil jeg dra sammen med han dit :-)

Måtte den beste vinne ;)

Jeanita Mari

11.07.2010 kl.11:09

Jeg vil gjerne vinne! Jeg skal flytte for meg selv 1. august, og dermed har jeg ikke gjort annet enn å jobbe i hele sommer, noe jeg for så vidt skal fortsette meg, og som innebærer at jeg ikke har råd til å bruke pengene mine på inngangsbilletter til Tusenfryd. Så ja, det er vel den beste grunnen jeg kan komme på ;)

Alexandra

11.07.2010 kl.11:55

Hei! Jeg vil gjerne delta jeg også!

Grunnen til at jeg vil vinne er fordi jeg selv gjerne vil dra dit, og hvorfor ikke dra gratis?

Men mest av alt så har jeg en vennine som bare har vært i tusenfryd EN gang, og hun er 18!

Grunnen til det er at hun på grunn av en "nesten" ulykke tidligere ikke turte, men i fjor bestemte hun seg for å overvinne frykten. Derfor vil jeg gjerne hjelpe henne.

martine <3

11.07.2010 kl.13:40

Hei! Jeg fortjener å vinne fordi: Jeg har ikke vært på tusenfryd på mange år. Jeg ahr vært gjennom mye,å fortjener en suuper dag. Du vet foreldre skilles OSV. Vanskelig tid hos meg nå. Det hadde vær korselig om jeg vant billetter da:-D Jeg elsker å ta karuseller. Nå er jeg høy nok til ca alle karusellene på tusenfryd. Men det er nok en lang tid før jeg får dratt dit også :( Men alle kan jo ikke vinne da. Jeg har gått gjennom mange triste dager,gråting OSV. Så jeg hadde blitt super glad om jeg fikk en drømmedag på tusenfryd! Ja,da får jeg håpe på det beste. Forresten du hadde en suuuuper kul og fin blogg! Klem martine '' www.mmartineeee.blogg.no ''

Kathleen

11.07.2010 kl.15:51

fordi det er millioner av år siden sist jeg var på tusenfryd <3

Christine :)

14.07.2010 kl.01:11

Har ikke vært på tusenfryd siden 7. klasse på barneskolen, for å si det sånn har det kommet en del nytt etter det! :P Jeg har lyst til å ta med forloveden min dit i år og ha en morsom og romantisk dag, bare oss to :)

www.chqueen.blogg.no

Anne Louise

14.07.2010 kl.12:30

Jeg vil gjerne ha 2 billetter til tusenfryd !, jeg og veninna mi har aldri vert i tusen fryd ,vi skulle i år men det ble det ikke noe av fordi vi ikka hadd epneger :( ! Og jeg syns jeg fortjener det fordi : Jeg får nesten aldri en fridag! jeg må alltid passe på søsknena mine , alltid så er jeg det svarte fåret i familien ! , det er ihvertfall det dei får meg til å føl! så nå har jeg lyst å kose meg og komme meg vekk herfra å bare ha det gøy!

Mesj | Maiken Jensen

14.07.2010 kl.15:21

Jeg fortjener det fordi jeg aldri har vert der.Jeg ville tatt med søstra mi dit,da tror jeg hun hadde blitt megaglad om jeg hadde delt noe med henne! :) Og vi har nettop mistet tanta vårres på søndag og da kunne det vert litt koselig å trøste henne med det :'# det blir begravelse på fredag og det hadde vert kjempehyggelig om jeg hadde vunnet dette ; ' ) hun er veldig leiseg! Nesten hvær dag etter skolen kom tante å hentet oss,men nå er hun borte for altid :'# og søstra mi hadde mye minner fra henne og det hadde betydd veldig mye om jeg hadde vunnet det der <3

Det står litt om det på bloggen min :#

Hilsen

Maiken Jensen

Mesj.blogg.no

Mesj97@hotmail.com

ElisabeTH

16.07.2010 kl.23:12

Har ikke den beste grunnen, men her er min : Jeg elsker å gå i sånne fornøyelseparker, spesielt med venner. Tysenfryd er den i fornøyelseparken jeg synes er gøyest å gå i. De har de mer dag og dalbaner. Elsker de og litt mer for folk på min alder enn i andre parker som Dyreparken, Hunderfossen o.s.v

Det er da min grunn :p

Ha en fin dag/kveld videre :D

Mareeen :)

18.07.2010 kl.23:58

Jeg synest jeg bør vinnne fordiii: Jeg elsker tusenfryd og de gjør min søster ogsåå! hun er 17 år og reiser til USA som utvekslingsstudent 11.august, og skal vere vekke i 1 år, og jeg kommer til og savne henne forferdeleg, hun er verdens beste syste!, de synest sikkert mange andre ogsåå, men dette her er en av de beste systene du kan fåå! :) , og om jeg hadde vunne de to bilettene hadde jeg tatt med hun på tusenfryd og vi hadde hatt de kjempekjekt der! :)

såå, håper jeg vinner!

kjempefin blogg btw! :)

sofie

19.07.2010 kl.01:02

hei

<3Marte Laugerud

19.07.2010 kl.01:08

jeg håper på å vinne for besteveninna mi er borte hele sommerferien, bortsett fra siste uken<3 sommeren blir jo ikke det samme uten bestevennen sin : ( og vi ELSKER sånn fornøyelsesparker og sånn, men vi har ikke vært i tusenfryd sammen enda<3

Elisabeth:-)

19.07.2010 kl.01:28

Jeg har ikke våre noe sted i sommer eller på 3 år pga at mamma har ryggsmerter, det begynte med at hun hadde prolaps og hun har opperert 3 ganger, de 2 første gangene har sykehuset gjort feil og bare gjort det værre, og hun fekk sykehus infeksjon (sykehus bakterier) og mamma oppererte i fjor høst på et privat sykehus i Bergen men hun ble ikke bedre. Nå ligger hun hver dag på sofaen pga smerter. og hun har også nå fått prolaps i nakken. Vi har camping bil som vi kjøpte i fjor som vi kan bruke får da kan mamma ligge bak i sengen av og til. Men vi har heller ikke mye tid til den i år pga jobben til pappa. Hadde blitt så gla om jeg hadde vunnet bilettene, har alldri vert i oslo eller på tusenfryd :-)

bixxx ♕

19.07.2010 kl.11:34

Jeg vil vinne fordi jeg ELSKER tusenfryd. Pluss at pappa har tenkt til å dra meg bort til et sted i området der i håp om at det er bedre vær. Men da jeg spurte om vi kunne dra på tusenfryd sa han at han skulle tenke på det, men at det var så dyrt.. så da må jeg sitte å kjede meg hele den turen om ikke jeg betaler billettene selv;( da hadde det jo vært supert å vinne dem ;D

A rooj

19.07.2010 kl.16:03

Det er sikkert mange som har en bedre grunn enn meg, men min eneste lille grunn er at bestevenninna mi ikke har det så bra akkurat nå. Hun har opplevd mye vondt, og har en kjedelig ferie. Så hvis jeg vinner disse billettene kan jeg ta henne med til Tusenfryd for å ha det litt gøy. Kanskje det kan hjelpe på humøret hennes? :-)

seline

20.07.2010 kl.15:33

I år har ikke familien min dratt noe sted, så jeg har bare vært hjemme hele sommerferien. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, men pengene strekker ikke til. Har heller ikke jobb. Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg ofte må si nei til "events" fordi jeg ikke eier penger. Her om dagen spanderte vennen min peppes-middag på meg, og jeg vil gjerne gjøre noe i gjengjeld. Føler jeg bare snylter, og hadde vært koselig og overraske. Jeg er også ærlig. De fleste som prøver å vinne slike konkurranser, legger ut om hvor "jævlig" livet deres er. Vel livet mitt er ikke på noen måte dårlig. Jeg har vært på tusenfryd før, jeg har ikke kranglet med vennene mine og må "gjøre det godt igjen" som mange andre skriver. men min venn fortjener dette. Hun har også snakket om at vi må ta en tur på tusenfryd. takk hvis jeg vinner :)

heidi

20.07.2010 kl.15:41

Jeg vil gjerne vinne! For jeg har ALDRI vert på tusenfryd før, og så skal jeg til oslo sammen med ei vennine en gang i August! :) Hadde vært alle tiders med tusenfrydbilletter da!

heidi_vb@live.com

oda

20.07.2010 kl.19:06

hei! jeg fortjener å vinne fordi jeg ALDRI har vært på tusenfryd! det høres kjempegøy ut jeg ønsker skikkeligskikkeligskkkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkeligskikkelig å vinne! og en grunn til:D : jeg skrev "skikkelig" 26 ganger ! uten å bruke copypaste!!og jeg stava det antakelig feil , hihi:D hehe, derfor fortjener jeg å vinne!

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits