A "What To Wear"

 

Hello kjære lesere!

I dag har jeg dessverre ikke fått tid til å komme med et skikkelig innlegg og valgte derfor å la vær å skrive noe som ikke fullt ville gi dere noe glede eller nytte. Men jeg har et LAANGT innlegg å komme med til dere enten ikveld eller i morgen....for de som lurer så driver jeg og skriver den nå.

***HINT*** WHAT TO WEAR***PARTYSEASON***

3 kommentarer

IKKE SLETT DENNE KOMMENTAREN, BLOGGER! VIKTIG BESKJED.

Heii! Du er en av de jeg leser fast, eller kom random til! Jeg sender deg denne meldingen fordi jeg er helt sjokkert! Du er så FLINK til å blogge! Jeg vet ikke hvor mange lesere du har, men du er ikke på topplisten, og der vil jeg ha deg!

Du er en stor inspirasjon for folk, du er en som er vei til å bli Julie eller Voe, jeg ser deg på deg og på bloggen din! Jeg vet ikke om du er en av dem som blogger fordi det er gøy, og ikke ønsker å være på topplisten, men tenk på de andre som faktisk vil ha deg der, du trenger virkelig en plass der! Du er en stor inspirasjon for alle, og ut av bloggen din VET jeg at flere får en bedre hverdag!

Men, nå lurer du på hvordan du skal få disse leserne, løsningen er her:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ines123

Meld deg inn, og få allerede 100 lesere, og jeg vedder på at alle de 100 besøker deg hver dag,så flink som du er!

De fleste på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

Om du allerede er med der, GOOD LUCK! :)

afashionvictim

11.12.2010 kl.19:04

Ines:

takk, hyggelig å høre!
Det var ingenting :D

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits