It really is a Happy New Year!

 

Goooooodt Nytt ÅR, kjære lesere!

Håper alle dere der ute har hatt en super dag/kveld sammen med deres aller kjæreste mennesker i nærheten!

Jeg var omringen av mine verdens beste familie & venner, hva kan vel være bedre? Men jeg savnet en veldig spesiell person der den kvelden, menmen ikke alle får til å være der til spesifike tider...

Nå! Tilbake til dere!

JEg har hatt et supert år her på bloggen sammen med dere. Tusen takk til dere som har fulgt meg opp på bloggen, uannsett om det nå er 2 mnd, 30 dager, 2 uker, eller 1 dag siden dere først tittet innom, så vil jeg fortsatt gi dere en STOR TAKK!

Og dere må da ikke tro at jeg glemte den overraskelsen...men det er bare at det tar litt tid før absolutt alt er klart. Kanskje jeg røp det for tidlig? Nei, det var jo uannsett en gave til nyttår, men forsinkelsen hindrer konkurransen i å starte!


OBS! JEg beklager for NULL bilder på dette innlegget, men av en eller annen grunn vil ikke datamaskinen laste noe opp, akkurat som igår, da jeg trodde jeg postet dette innlegget, men tydeligvis ble den aldri publisert og alt måtte skrives på nytt.

I MORGEN får dere et oppsummering av 2010 & Nyttårsløfter...

Hvordan har dere hatt det?

I've got a feeling...that this year's gonna' be a good, good year!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

afashionvictim

afashionvictim

23, Oslo

"Fashion is not about changing It's about improvement" -BY AFashionVictim (NO COPYRIGHT) a8.slide.com/p4/2738188573471528360/ms_t017_v000_s0un_f00/images/xslide42.gif" border="0" ismap="ismap" />

Image and video hosting by TinyPic

FashionDiva -Jeans

Kategorier

Arkiv

hits